Selidbe Beograd 24

Osnovna delatnost naše firme su selidbe u Beogradu, selidbe na celoj teritoriji Srbije, kao i selidbe u zemljama, odnosno republikama bivše Jugoslavije, za šta smo se specijalizovali.

Takodje vršimo prevoz, odnosno transport carinske robe sa svih carinskih terminala na željenu lokaciju uz usluge naših špeditera.

Naša firma posluje već punih pet godina. Startovali smo 2010.-te godine kao mala porodična firma i od taga smo organizovali i uspešno sproveli preko 2700 selidbi u Beogradu i celoj Srbiji.

Dakle, iza nas stoji čitava armija zadovoljnih klijenata koji su nam i najbolja preporuka i zahvaljujući njima smo i dan danas veoma solidno uposleni.

Posedujemo tri kombi vozila koja su novije generacije i ujedno su najzahvalnija za organizovanje selidbi u Beogradu zbog lakoće pristupa odredjenim lokacijama i takodje ne podležu zabrani kretanja, nosivosti su do 2t, što odgovara skoro svim vrstama selidbi. Takodje posedujemo i dva kamiona koje angažujemo prilikom većih selidbi.

Da bismo uspešno sproveli vaše preseljenje ili prevoz, odnosno transport najbolje je da nas kontaktirate i dobićete sve potrebne informacije.

Selidbe- kontaktirajte nas

MODERN STIL Autoprevoznička radnja

Adresa: TRGOVAČKA 28

Kontakt telefoni:

Fiksni tel: 011/2504-314

Mobilni tel: 064 333 52 52

Web: www.selidbebeograd24.rs

E-mail: sokolzenulovic78@gmail.com

Koliko košta selidba? 

Praktikujemo i dolazak na vašu adresu radi detaljne procene, što se pokazalo i kao najpraktičnije jer se veoma često dešava da se neke stvari previde

ZAHTEV ZA PROCENU

2700
Selidbi

 

Kako funkcioniše organizacija selidbe?

 

 

MODERN STIL - organizacija selidbi
Adresa: Trgovačka 28
Kontakt telefoni:
fiksni tel: 011/2504-314
mobilni tel: 064 333 52 52
Web: www.selidbebeograd24.rs
mail: sokolzenulovic78@gmail.com

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Štampa